Underhållning

En konferens är för många ett ord som andas lite så där präktighet och kanske inte alltid så där himla spännande. Vill man piffa upp det lite kan man alltid kalla det för event, vilket har en mer lustbetonad prägel. Fast i grunden är det på ett sätt inte så stor skillnad mot en konferens.
Möbleringen till exempel, krävs ju ungefär en liknande möblering oavsett vad det kallas för. Så möbler som stol och bord behövs. Däremot dess utformning kan variera beroende på vad eventet skall handla om. Är det bara att sitta still och lyssna på några talare och inte anteckna krävs lite annat än om man skall diskutera i grupper. En scen är heller ingen nackdel om det skall hållas föredrag eller någon annan typ av uppträdande. Finns det ett podium går förstås det lika bra. Annars så finns det flyttbara scener att tillgå.